Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
A házhozszállítás 3.990 Ft felett csak 890 Ft, 7.990 Ft felett Ingyenes! A házhozszállítás 3.990 Ft felett csak 890 Ft, 7.990 Ft felett Ingyenes!

Nyereményjáték Július

Sajnálatos módon a játékot le kell fújnunk a nagy érdeklődés ellenére. A játék során felhasználtunk a Sziget Zrt. jogvédett tulajdonát, és felszólítottak, hogy azonnali hatállyal ezt tüntessük el, hogy elkerülhessünk minden jogi következményt! A Sziget Zrt. illetve a pattintos.hu- között semmilyen üzleti vagy egyéb kapcsolat nem áll és nem állt fenn! Elnézéseteket kérjük, viszont hamarosan érkezünk, egy nagyon király nyereményjátékkal, ahol semmilyen jogi bukfenc nem lesz!:) Készüljetek!

 

"ELMARAD"Facebook, Instagram Nyereményjáték szabályzat 2022 Július"ELMARAD"

A nyereményjátékot keresd a Facebook és Instagram oldalunkon

 

1. A játék időtartama

2022.07.12. 19:30 – 2022.07.31. 23:59.

 

2. A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és elmúlt 16 éves (továbbiakban: Játékos).

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

  • a Szervező és Ptk. szerinti közeli hozzátartozói;
  • egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködők munkavállalói, megbízottjai, valamint azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói.

 3. A Játék menete

Játékos a Szervező Facebook oldalán (https://www.facebook.com/pattintos/) vagy Instagram oldalán (https://www.instagram.com/pattintos.hu/) Szervező által megosztott tartalomban lévő feladatokat elvégzi.

Egy felhasználó csak egyszer játszhat, a Facebookon és az Instagrammon együttvéve!

 

A játékot az a Játékos nyeri akit a Szervező kézi sorsolással kihúz. A sorsolás időpontja: 2022. 08. 02 13:00. A sorsolás nem nyilvános.

 

A nyertest Privát üzenetben értesíti a hivatalos oldal nevében. Akinek kötelezettsége 24 órán belül válaszolni kell különben a nyeremény elvész.

 

4. A Nyertes nyereménye

A nyertes nyereménye: 3 db Sziget Fesztivál 6 napos bérlet.

A nyeremény másra át nem ruházható, készpénzre át nem váltható.

 

5. Egyéb rendelkezések:

Szervező: e-Commercial Company Kft. 9151 Abda Bécsi út 99.

Szervező a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat változtatásának jogát fenntartja.

Jelen nyereményjátékot a META semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.

Szervező a META-t a nyereményjátékkal összefüggésben teljeskörűen mentesíti.

A nyereményjátékban való részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.