Fizetés, szállítás

Fizetés

Simple banki átutalás

Felhasználó a megrendelt termékek árát azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Szolgáltató bankszámlájára banki átutalás útján a Simple rendszerén keresztül. Előre utalás esetén a Felhasználó a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás jóváírását követően jogosult.

Simplepay

Ezen fizetési mód választása esetén Felhasználót a Simplepay rendszerébe navigálja át a Honlap, mely felületen Felhasználónak lehetősége van a bankkártyával vagy már meglévő Simplepay fiókjával kiegyenlíteni a megrendelése végösszegét. Bankkártya adatokat Felhasználónak minden esetben a Simplepay oldalán kell megadnia, így ezen adatok a Szolgáltató számára nem vállnak megismerhetővé.

Fizetés utánvétellel

(Ez a szolgáltatlás többletköltséget tartalmaz) Amennyiben a Honlapon megrendelt termék futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben.

Szállítási módok

GLS csomagpontra szállítás

Szolgáltató ebben az esetben a Felhasználónak a GLS ( GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. 2351 Alsónémedi GLS Európa u. 2. ) szolgáltatásain keresztül GLS csomagpontra küldi meg a Felhasználó számára a terméket. A GLS csomagpontokról az alábbi linken tájékozódhat (Itt

GLS házhozszállítás

Szolgáltató ebben az esetben a Felhasználónak a GLS ( GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. 2351 Alsónémedi GLS Európa u. 2. ) szolgáltatásain keresztül csomagként küldi meg a Felhasználó számára a terméket.

Szállítási idő

Raktáron lévő termékek esetén

1 - 2 munkanap

Előrendelhető termékek esetén

7 - 14 munkanap

Szállítási költségek

GLS csomagpont

0 Ft - 5.990 Ft között 1.290 Ft

5.990 Ft - 9.990 Ft között 990 Ft

9.990 Ft - Ingyenes

GLS házhozszállítás

0 Ft - 3.990 Ft között 1.190 Ft

3.990 Ft - 7.990 Ft között 690 Ft

7.990 Ft - Ingyenes

Utánvétel

270 Ft